Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Lars-Ole, d. 28-04-2009
Hej Steffen.
Tak for en underholdende rejsebeskrivelse og flotte billeder.
Håber I er kommet godt afsted fra vennerne og på vej mod Tyrkiet.
Gad vide, om du er frisk på et bestyrelsesmøde den 12.maj? Du blev genvalgt til bestyrelsen, selv om vi rodede lidt rundt med en for gammel indkaldelse.
Vedtægterne blev ændret i 2008, men det var ikke helt slået igennem til generalfsm. indkaldelsen. Hans Jørgen er dog med på det hele og vi fik 2 more years.

Knæk og bræk på den videre færd. Det lyder til, at vejret herhjemme er noget bedre end i middelhavet. Mærkeligt.
Ses snart.

VH Lars-Ole, fmd.


E-mail:
Skrevet af Jette Madsen, d. 27-04-2009
Hej Steffen
Spændende læsning! Nu venter jeg bare på, om I sejler videre til Tyrkiet eller ændrer planer. Går det godt med "dannelsen"? Indimellem virker det, som om du er blevet både filosofisk og religiøs. Fortsat god rejse. Kærlig hilsen Jette


E-mail:
Skrevet af Hanne, d. 24-04-2009
Hej Steffen.
Dejlige fotos!
Faktisk troede jeg bare det var noget, du fandt på for at kunne fare rundt i det våde element - altså det der med dannelsesrejsen. Men efterhånden kan jeg godt se, at den er god nok, for du plejer jo i grunden ikke at være så fintfølende, at du afstår fra sømandssprogcitater, så det ............
Fortsat god tur.
Hilsen Hanne


E-mail:
Skrevet af Mie, d. 23-04-2009
Ja! Lad os få nogle billeder af delfinerne !! Så vi kan se hvad det nye kamera duer til. Købte du en D40?
Man kan undre sig over,hvorfor i roder rundt dernede kulde og regn, når vi kan sidde ude i haven og nyde solen og et dejligt køligt glas hvidvin?? Du behøver ikke ulejlige dig, jeg kender svaret!! Og det er spændende, at sidde her på det tørre og følge med i jeres trabadser..håber heldet vil smile lidt til jer fremover.
Mange kærlige hilsner til jer begge
Mie


E-mail:
Skrevet af Hans, d. 21-04-2009
Hej letmatros.
Ingen Kreta! - sådan nogle slapsvanse.
Det er nok kommet bag på en del af os at du er et poetisk og filosofisk menneske. Alt det der med Homo Sapiens i et kosmos af uendelighed - og det der med følelsen af at være grillkyllinger på spyd!
Men i hvert fald er det rigtig godt (måske endda dejligt) her midtvejs at følge dine rejsebeskrivelser. Husk nu på danskernes omdømme i regionen: at vikingerne lugtede når de gik i land, betyder jo ikke at I også skal stinke fælt (vi er nogle som gerne vil besøge området senere på sommeren).
P.S. Jeg skal hilse fra Thyra og sige at når I sejler i det Thyraenske Hav skal I skåle for hende.
Knæk & bræk for den videre færd.
Hans


E-mail:
Skrevet af GUSTAV CHRISTENSEN, d. 18-04-2009
HEJ STEFFEN det er nogle flotte billeder du har fået
taget,men jeg vil gerne se nogle billeder af de delfiner du sejler forbi.Måske kunne du også tage en
svømmetur med dem og lade Lars fotografere dig og delfinerne.Jeg ved jo du er god til at svømme,det så
jeg jo sidste sommer da du badede i mit bassin.
Jeg skal hilse fra min far og mor
VH GUSTAV


Skrevet af Arne Øland, d. 17-04-2009
Hej sømand,

Dejlige fotos fra strædet mellem Herkules' søjler. Ifølge overleveringen skulle spanske mønter fra 1400-tallet oprindeligt have båret påskriften Nec Plus Ultra eller Non Plus Ultra, "der er intet udenfor" - altså en advarsel til søfarende om ikke at bevæge sig ud i Atlanterhavet. Efter opdagelsen af Amerika slettede man "Non" så møntens motto bare blev Plus Ultra "der er mere udenfor". De to søjler med vimpler skulle danne forlæg for mønterne i den nye verden, dollartegnet . Gad vide om der også er noget indenfor.
Jeg drikker din skål i din egen Gambrinus!
God bør og pas på piraterne!

Arne


E-mail:
Skrevet af Dorte Sørensen, d. 16-04-2009
Hej Steffen. det er så godt at læse dine beskrivelser fra turen og jeg tænker tit at det er en hård og barsk tur ind imellem. Hvad betyder: vi sejler rebet genua?
Take care:)


E-mail:
Skrevet af daniel, d. 15-04-2009
Hej Steffen håber at du får en god sejl tur og en god oplevlese. Kom snart til bage sådan vi kan lære noget metmatik hilsen Daniel 10h


E-mail:
Skrevet af claus christensen, d. 13-04-2009
Hej Steffen
Så er jeg i Langå igen efter en god uge i Trend.
Den tanke at du fortsat flyder rundt i Middelhavet på tirsdag når Kolbøttefabrikken atter starter er en
grim "misundelsestanke" Jeg har lige læst din rejsebeskrivelse,der jo ikke lyder hel problemfri.
Dit havnesprog er intakt,så man ved du ikke bruger
en sekretær.
God vind Claus


Skrevet af Hans, d. 09-04-2009
Hej dæksdreng og co.
Jeg kan konstantere at min faglige ekspertviden bliver på tarveligste måde betvivlet ( måske skulle du overveje at få lignende beskeder censureret væk).Du kan rolig følge mine teknisk-faglige råd/løsninger.
P.S. I en tidligere besked indsneg der sig en trykfejl: dykpumpe blev til dykbumpe, men jeg mangler stadig en forklaring på hvem hun er, og hvor længe hun har været med ombord ?
Venligst
Hans


E-mail:
Skrevet af Professoren, d. 09-04-2009
Hej Skipper (lab)skov(s).

Er ked af jeg ikke nåede toghornet i fredags men smilets by er jo, særligt i denne tid omgærdet af påskeøl og lune hunkyllinger så du må nøjes med dette korte pip fra pubben.
Ha en rigtig go tur, og må vinden føre jer sikkert rundt i gennemsnitshavet. og HUSK, at nødblus lærer nøgen kvinde at stø.. øh .. svømme :)
Glæder mig meget til at følge togtet her på sitet. Souvenirs er som altid altid velkomne - både flydende og faste!

Go' vind..
Hilsen Professor Moesgaard


E-mail:
Skrevet af Hanne, d. 08-04-2009
Hej Steffen.
Er I mon kommet videre? Kender jeg dig ret, er de der tekniske vanskeligheder snart ordnet - især hvis du ikke læner dig alt for meget op af Hans's råd!
God vind.
Kærlig hilsen Hanne.
P.S. jeg bakser lidt med lyd - men det skal nok lykkes på et eller andet tidspunkt. I morgen smutter vi til Skagen. Fugle. Jeg skal hilse fra Hans (Skøt)


E-mail:
Skrevet af Hans, d. 08-04-2009
Kære dæksdreng.
Det er med sorg at jeg hører at I er løbet ind tekniske problemer. Jeg har derfor i nat bygget en tro kopi af Pinocchio's motorrum ude i min garage så jeg kan bistå Jer med løsning af de tekniske problemer som måtte opstå. Så hermed stiller jeg hele mine faglige ekspertise til Jeres rådighed!! Med hensyn til vandindtrængningen i båden så er mit umiddelbare løsning at I skal få købt noget mere rom og whisky i stedet for.Stævnrørslejet skal I bare give lidt ro så skal det nok gå.Dykbumpen har du ikke nævnt før - har hun været med på hele turen?
P.S. Husk nu at det er en dannelsestur - den der med underbukserne i lufthavnen kunne du godt ha' undgået!
De kærligste hilsner
Hans


E-mail:
Skrevet af hellemaj, d. 05-04-2009
hej skov håber du nu sidder på vandet med en kold øl
sidste nye sladder på skolen
karen f. nåede til horsens ,så blev hun indlagt med galdesten lige som arne hvad er det mon de ikke får afløb for , måske skulle de få en bokseboldt
snus til dig og skipper


E-mail:
Hjemmeside: 0